Mooncup bestellen?

De mooncup (of menstruatie cup) is de hygiënische vervanger voor tampons!

Een mooncup bestellen kan via een van de onderstaande knoppen. Veilig bestellen en betalen met Ideal, PayPal of met een overschrijving. Lees wel van te voren deze pagina goed door, er zijn namelijk  2 maten moon cups.

mooncup

Maat A voor vrouwen die 25 jaar of ouder zijn en/of een vaginale bevalling hebben gehad. (Als je zwanger bent geweest of boven de 25 jaar verslappen je bodembekken spieren iets)

Maat B is voor vrouwen die jonger dan 25 jaar zijn en/of alleen een keizerssnede hebben gehad.

 

 

Deze knop opent een link naar onze webshop.
Bestel hier mooncup maat A
Deze knop opent een link naar onze webshop.
Bestel hier mooncup maat B

Veilig bestellen en betalen met Ideal, PayPal of met een overschrijving. Een mooncup kost inclusief verzendkosten minder dan het bedrag dat een gemiddelde vrouw in 3 maanden aan hygiënische wegwerpproducten besteed. Klik op de BESTEL knop voor de actuele prijs, verzendkosten bedragen altijd maximaal € 2,95

Het product wordt in een blanco enveloppe verzonden via PostNL.  We verkopen de moon cups via de populaire webwinkel Ikwilerookzoeen.nl

De Mooncup is een zachte siliconencup die voor elke menstruatie opnieuw kan worden gebruikt. De mooncup, die inwendig wordt gedragen en lager zit dan een tampon, vangt het menstruele bloed op in plaats van het te absorberen.

mooncup-folding-techniques

Je hoeft een mooncup niet zo vaak te verschonen als maandverband of een tampon. Afhankelijk van de zwaarte van je menstruatie kan een mooncup wel tot 12 uur blijven zitten, ook tijdens je slaap.

Geen gedoe meer met het meenemen van extra tampons of maandverband naar school, tijdens het shoppen of naar je werk. Je mooncup hoef je maar 2 tot 3x per dag schoon te maken.

Een mooncup draag je onzichtbaar. Zwemmen, naar de sauna, sporten etc tijdens je menstruatie is totaal geen probleem.

Tijdens het reizen is een mooncup ook ontzettend handig, je hoeft ten slotte alleen maar je moon cup mee te nemen, geen grote hoeveelheid tampons of maandverband,

Je voelt de moon cup niet, als je hem wel voelt voel je hooguit het steeltje en dat is tot de gewenste lengte in te korten.

Voel je schoner en frisser tijdens je menstruatie door het gebruik van een moon cup!